Daily Archives: August 6, 2010

prova

TIR-FAX NEWS AGENCY Albanian Independent News Agency (AINA) TIR-FAX, është krijuar konform ligjeve të Republikës së Shqipërisë në gusht 1996, ndërsa rrugëtimin e parë e ka filluar në Maj 1995. Në atë kohë AINA TIR-FAX ishte e para dhe e … Continue reading

Posted in Headline News | Comments Off on prova